25:e juli - Resan är bokad!

Idén med resan dök upp ordentligt när jag och Viktor satt på O'Learys i Haninge utanför Stockholm i mitten av juli. När vi började snacka ordentligt om resan så var det en så stark känsla av "Ja, varför inte?!". Nu är det bokat och klart. Det är bara sista betalningarna och andra förberedelser som behöver göras. 
Imorgon är det dags att meddela om uppsägningen från El-Giganten. Får se om man kommer tillbaka dit efter resan. Man vet aldrig :)
 
Vi åker 11:e september 2012 och datumet måste nog vara det säkraste man kan åka på nuförtiden, haha. Vi åker med företaget Work & Travel Company som hittills har varit mycket bra. Snart kommer vi tydligen bli "överösta med information" från dem. De kommer att fixa visum, bankkonton, boende första dagarna o.s.v. Sedan fungerar deras kontor i Sydney som en arbetsförmedling och rådgivare. Verkar riktigt bra när man läser på deras sida och läser oberoende bloggar o.s.v. 
 
Det jag hade tänkt att använda bloggen till är helt enkelt som kommunikation för dem hemma i Sverige som vill veta hur det går för mig/oss! Vi får väl se senare om jag fortsätter på svenska eller på engelska. Jag kommer att skriva lite info nu i början om allt som måste göras och tänkas på innan avresa och sen allt som jag tycker är värt att berätta från resan. Kommer säkert att bli en hel del text då och då, men det blir även en hel del bilder och filmer också! Länkar mina Flickr- och Vimeo-konton så småningom!
 
Är inte direkt hype på hur man bloggar, så jag får fixa till teman, bakgrund och allt sånt tjiffs tjaffs i efterhand! :) 
 
SÅ JEEEKLA TAGGAD PÅ ATT ÅKA NU!!

RSS 2.0