Dagstur - Uncle Brian's

Uncle Brian's är som en regnskogssafari, men ändå inte...! Man åker runt i en buss flera timmar. Sjunger och gör annat kul i bussen! Vår chaufför/guide vid namn Brad var helt galen men jäkligt rolig. Han höll igång bussen med en massa historier och aktiviteter. Det var typ halva grejen. Sen åker man runt till olika häftiga platser. Vattenfall, en vulkansjö och annat! Badar och har kul helt enkelt! Såg små sköldpaddor och annat, men inte så många djur. Såg skymten av ett näbbdjur, men det räknas knappt! Hade även med mig min GoPro här och har gjort en kortfilm, men åter igen... internetuppkopplingen sätter stopp :) 
Svårt att förklara om denna dagstur, men definitivt prisvärd! Kändes mest som om man var 5 år igen och fick leka av sig under en hel dag! Turen var på ca 12h och sen var det fest på Gilligans på kvällen! 
 
Langar upp några screenshots från det jag filmade :)
 
Här är vår guide Brad! Helt galen men sjukt rolig! Han var en stor anledning till att resan var kul!
 
Detta är från andra stoppet. Ett vattenfall som föll i olika etapper. Ett är tillräckligt plant så att man kan rutscha ner för den! 
 
Tredje stoppet (tror jag) vid ett ca 20m högt vattenfall. KALLT SOM FAN i vattnet! Däremot såg hela området ut att vara utklipp från Avatar eller nåt! Sjukt coolt ställe!
 
En vulkansjö! Bland de sista stoppen. Såg egentligen ut som en vanlig sjö, men var riktigt fint! Påminde lite om småsjöar i Sverige!
 
Cedric hänger från ett träd som man kan hoppa från vid vulkansjön. Den nedre grenen som man kunde hoppa från var ca 4-5m och den övre kanske 6-7m hög. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0