Sista dagarna i Sydney

På lördag bär det då av till Cairns. Så senaste dagarna har nästan blivit som dagarna innan julafton när man va liten. Vi har inte gjort så mycket och längtar till att få åka iväg på dykkursen och testa något nytt! Inte för att vi haft det dåligt i Sydney. Nej, mest för att det är skönt att komma vidare som sagt.
Vi har blivit bjudna på middag av Peter Nordfeldt. Som var den första av min pappas kompisar som vi träffade när vi kom hit. Vi har även varit ute och ätit och varit på krogen med Peter Fransson, som äger lägenheten som vi bor i för tillfället. Vi hängde även på till hans yachtklubb, haha. Det var trevligt, men lite ovant. Satt där och kollade AFL finalen som Sydney Swans vann. Dagen efter kollade vi även finalen i Rugby League där Melbourne Storm vann.
Idag var vi ute till Manly och Manly Beach. Där åt vi lunch med Peter Fransson och hans syster. Trevligt! Sjukt bra väder idag också.
Som sagt, det har varit kul i Sydney, men ska bli kul att komma vidare på lördag för att sedan vara ute på äventyr längs östkusten! Vi får se vad vi hittar på nu innan vi drar... det finns trots allt en del intressanta alternativ!
 
En bild över Sydney's skyline. Tagen med mobilen otroligt nog! Alla bilder i detta inlägg är tagna med mobilkameran
 
Och här sitter Viktor och missar den fina bakgrunden....haha
 
En bild från i lördags när vi satt på yachtklubben bl.a. Här gick vi igenom Wolseley (vet inte om det stavas så) som är ett av Australiens finaste områden. Här ser vi t.ex. ett öppet garage med en Porsche i... där man till och med från garaget kan se över hela city, Operahuset och Harbour Bridge! haha, sjukt...
 
Sen igår kväll så var det Alex sista kväll i Australien. Då hängde jag och Viktor, Emelie, Anna och Alex kompis Ernst på till IMAX som ligger nere i Darling Harbour för att kolla på Avatar i 3D. Bioduken var sjuuuuukt stor! Säkert dubbelt, om inte trippelt så stor än på vanliga biografer i Sverige. Grymt att se en film som Avatar på den! På bilden får man inte alls nån känsla av hur stor det är, men men... en bild iallafall!
 
Imorgon får vi se om vi gör ett nytt försök på att åka ut till Bondi eller till och med Manly. Beror på hur vädret blir. Annars kan det till och med bli en resa till Blue Mountains!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0