Dag 2

Andra dagen i Sydney. Jag vet inte riktigt hur länge vi sov igår, men många timmar blev det! Haha. Kändes OK imorse när vi gick upp vid 7 på morgonen. Sedan var det dags för informationsmöte på Work & Travels kontor några hundra meter ifrån där vi bor. Blev riktigt fullproppade med information så att man kände sig lika hjärndöd som igår. Mycket info som var viktigt om skatter, jobb, resor, telefonkort o.s.v. Så man var tvungen att vara på helspänn hela tiden. Introduktionen var lite oklar innan vi åkte. Vi trodde att den skulle vara på 4 dagar, men vi blev klara på en dag och det passet tog ca 2h. Sitter nu och läser igenom mycket av den infon vi fick idag. Känns svårt att vara social för tillfället, men det är antagligen till stor del fortfarande jetlagen som spökar.
Hur som helst så bokade vi även in vår Surf Camp till nu på måndag redan! Verkar vara en riktigt kul grej att göra! Gäller från måndag morgon fram till fredag kväll. Då åker vi ca 2h med bil söderut från Sydney. Blir nog riktigt nice!
 
Ska kolla igenom lite grejer nu och sedan får vi se om jag och Viktor ska ta en promenad ner till Harbour Bridge och operahuset. Ikväll stannar vi troligtvis på hostelet eftersom de har en ganska stor och schyst bar en trappa ner.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Uppdatera gärna vad ni tycker om surfcamp!
Landar i Sydney den 27 september och funderar på att åka på samma surfcamp direkt!

Kanske ses nere i sydney!

Svar: Har inte haft tillgång till internet eftersom det är ganska dyrt med det dom hade på SurfCamp. Det är inget att fundera på! Bara att boka! Det är sjukt kul, man träffar många roliga personer, bra ledare o.s.v. o.s.v. Väldisponerade pengar! :)
Martin Ekström

2012-09-16 @ 19:14:51
URL: http://frasse.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0